Information om att handla på webbplatsen


Alibi.eu
Myggmedel
Nim för djur
Verkliga fall
E-BUTIK
Kundinfo
Nimträdet
Ladda ner
Länkar
Webbkarta

 

Kontaktuppgifter:

Företagsnamn Alibi
Postadress Östermalmsgatan 35, 114 26  STOCKHOLM
Telefon 08-10 74 88
Mail
F-skattesedel Innehar

Moms och frakt
25 % moms beräknas automatiskt och läggs till när du checkar ut.

Porto/frakt varierar mellan 10 % till 30 % av beställningens totalsumma. För en mindre beställning betalar du mera frakt procentuellt sett och mindre för en större beställning.

Du ser vad totalsumman blir innan du genomför betalningen.

Allmänna villkor

Vi tillämpar sedvanliga villkor för internethandel när det gäller garantier, returer och reklamationer, m m.

Att betala med PayPal
PayPal grundades 1998 och köptes av eBay 2002. PayPal är en av de ledande världsaktörerna på säkra betalningar över Internet. Tiotusentals internetbutiker har valt PayPal som betallösning.

Med PayPal kan du enkelt, snabbt och smidigt betala dina inköp direkt vid datorn. Du behöver som köpare aldrig lämna ut ditt kortnummer eller bankkontonummer till någon annan än PayPal. Alla transaktioner utförs på en säker server (https://www.paypal.com).

Du behöver inte ha ett PayPal-konto för att betala via PayPal och PayPal tar inte heller ut någon avgift att köparen. (Det är dock gratis att öppna ett privatkonto hos PayPal om du väljer att göra det).

  • Du betalar dina inköp genom vår shoppingkorg, med ditt bank-/kreditkort eller ditt PayPal-konto.

  • Du kan också skicka pengar genom PayPals Send Money-funktion, det enda som krävs är att mottagaren har en e-postadress.

  • När du checkar ut visas beloppet du betalar i din valuta (t ex svenska kronor). Observera  att din bank kan ta ut en avgift för köp via kreditkort. Kontakta din bank för mer information.

  • Det du måste tänka på när du utför transaktioner är att kontrollera att det efter http finns ett "s", dvs HTTPS:// innan resten av webbadressen. Och att PayPal aldrig kommer att be dig via mail om hemliga uppgifter som lösenord, osv.

För mer information om PayPal besök deras webbsajt.

 

Nytt!
DR 1

 

© 2008 Alibi
http://www.alibi.eu